VMP URA OY

VMP Urapalvelussa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme VMP Urapalvelun sisältöä asiakaslähtöisesti. Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat asiakkaamme saatavilla viiveettä.

 

Missä?

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. VMP konsernilla on laaja verkosto toimipisteitä ympäri Suomen ja siksi pystymme tarjoamaan osaamistamme laajasti. Samalla myös paikallistuntemus on hyvällä tasolla ja olemme perillä työmarkkinoiden tilanteesta ympäri maan. Teemme myös yhteistyötä julkishallinnon kanssa, joten meillä on laaja kokonaiskuva alasta yleensäkin.

 

Missio?

Me halutaan sparrata ja olla sun tukena. Suomeksi me haluamme olla sun paras kaveri työllistymisessä ja koulutuksessa!

 

VMP konserni:

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita.  Autamme yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.

Tutustu myös muihin konsernimme brändeihin: