Työpolku

Onko työhaastatteluun vaikea päästä? // Rekrytoinnin ammattilaisena tiedämme millä tavoin työnantajat saadaan kiinnostumaan hakijasta // Pääset erottumaan muista hakijoista ja pääset nopeammin työhaastatteluun ja kohti uutta työpaikkaa // Palvelu on sinulle ilmainen //

 

MIKSI MEIDÄT KANNATTAA VALITA?

 VMP:llä on 4000 asiakasyritystä, joilla on jatkuvasti avoimia työpaikkoja. Meillä on laaja näkemys työmarkkinoista ja avoimista tehtävistä. Kontaktiemme avulla voit myös tutustua uusiin yrityksiin ja toimialoihin. Rekrytointialan ammattilaisena asiantuntija helpottaa työnhakuasi, koska hän tietää millä tavoin ja missä kanavissa omaa osaamista kannattaa myydä. Valmennus on samalla ohituskaista VMP:n rekrytointeihin, joista kaikista ei avata ilmoitusta nettisivuille.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ: 

Panostamme yksilölliseen palveluun, joka ottaa huomioon taustasi ja toiveesi // Kehitämme työnhakutaitosi huipputasolle // Tuemme motivaatiota ja tsemppaamme koko matkan ajan // Autamme tunnistamaan osaamisen aikaisempaa monipuolisemmin ja myymään sen työnantajille // Varmistamme työhakemuksen ja CV:n laadun // Autamme parantamaan työhaastattelutaitoja, jotta etenet haastattelusta työsuhteeseen helpommin // Tutustumme työllistäviin toimialoihin ja työtehtäviin // Tuemme työelämäosaamista ja IT-taitoja

 

HALUATKO PANOSTAA URAKEHITYKSEEN?

Asiantuntijamme auttaa sinua kehittämään urapolkuasi, jos haluat astua askelen eteenpäin ja tavoitella uusia unelmia. Urakehityksesi voi myös keskittyä yritystoiminnan aloittamiseen, josta meidän valmentajilla on jo entuudestaan hyvää kokemusta.

Rekrytointialan ammattilaisena asiantuntija helpottaa työnhakuasi koska hän tietää millä tavoin ja missä kanavissa omaa osaamista kannattaa myydä. 

 

Alueet joissa tuotamme Työpolku valmennusta

Espoo –  Tapiola

Vantaa – Jumbon seutu (lentokentän liittymän vieressä)

Kirkkonummi

Lohja, Karkkila, Vihti

Raasepori, Hanko

Kerava, Järvenpää – Sibeliuksenkatu 9, sijaitsee Järvenpään keskustassa n. 100 m. juna-asemalta

Hyvinkää, Nurmijärvi

Seuraavat valmennukset:

Palvelu on päättynyt.

Palvelun asiakasohjaus on päättynyt. Tiedustelut uusista valmennuksista ura@eezy.fi.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta tai soittamalla TE-toimistoon.

Ilmoittautumisesi jälkeen, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme aloituksesta kanssasi.

 

Katso kaikki VMP:n avoimet työpaikat!