Työllistä taidolla

Mihin tarpeeseen?

Tarvitseeko yrityksesi lisätyövoimaa, mutta kaipaat tukea sen hankkimiseen?

Pohditko, mikä olisi juuri Sinun yrityksellesi sopivin tapa hankkia osaamista?

Haluatko kehittää rekrytointiosaamistasi?

Huolestuttaako uuden työntekijän palkkaaminen?

Uskallatko ottaa vastuun esimiehenä ja työnantajana olemisesta?

 

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelun ensisijaisena kohderyhmänä on kasvuhakuiset yksinyrittäjät sekä pienet yritykset, joilla on tarvetta rekrytoida tai teettää työtä ja jotka haluavat kehittää osaamistaan siihen liittyen. Palvelusta hyötyvät eniten yritykset, joiden yrittäjillä ei ole vielä paljoa kokemusta työn hankkimisesta tai työnantajuudesta.

Palvelu on yrityksellesi ilmainen.

Yrityksen iällä tai yritysmuodolla ei ole merkitystä palveluun ilmoittautuessa.

 

Palvelun tavoitteet

Palvelun tarkoituksena on tukea yritysten kasvua neuvomalla yrittäjiä rekrytointiin, työn ostamiseen ja vuokraamiseen sekä työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. Tavoitteina on:

  1. Auttaa yrittäjää arvioimaan yrityksen osaamistarpeita ja mahdollisuuksia työllistää tai teettää työtä, niin että yrittäjä osaa valita yrityksen liiketoiminnalliseen tilanteeseen parhaiten sopivat tavat hankkia osaamista.
  2. Varmistaa, että yrittäjällä on riittävä osaaminen rekrytoinnista ja erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa, jotta työn hankkiminen tavalla tai toisella onnistuu.
  3. Ohjata yrittäjiä hyödyntämään yrityksen tarpeisiin sopivia rekrytointiin ja työn teettämiseen liittyviä palveluita ja asioimaan sähköisissä kanavissa sekä mm. sosiaalisessa mediassa työvoiman hankkimiseen liittyen.
  4. Antaa yrittäjille tietoa työnantajana toimisesta niin, että tulevat työsuhteet onnistuvat.
  5. Helpottaa myös heikommassa asemassa olevien työnhakijoiden mahdollisuuksia työllistyä kertomalla yrittäjille palkkatuesta ja muista paikallisista tukimuodoista.

 

Miksi juuri Eezy?

Eezy tarjoaa palvelua valtakunnallisesti, kaikilla ELY-alueilla. Eezy on siellä missä Sinäkin – toimimme valtakunnallisesti 37 eri paikkakunnalla ympäri Suomen.

Paikallistoimistomme palvelevat Sinua ja yritystäsi nopeasti, joustavasti ja asiantuntevasti. Asiantuntijamme ovat itsekin yrittäjiä, joten osaavat sparrata Sinua kysymyksissäsi ja tukea yritystäsi eteenpäin käytännöllisesti ja tehokkaasti. Paikallisilla asiantuntijoillamme on hyvä alueellinen tuntemus, he tuntevat alueesi toimintaympäristön ja osaajat. Lisäksi heillä on käytettävissään työnhakija-rekisteri, josta löytyy tarpeen tullen erittäin nopeasti työvoimaa tarpeisiinne.

Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani, ja asiantuntijollamme on vankka kokemus yritysten palvelemisesta henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin liittyen. Perheyrityksenä aloittanut VMP Varamiespalvelu on nykyään osa Eezy Oyj -konsernia, joka listautui First North -listalle kesäkuussa 2018.  Toimintamme keskeisinä arvoina ovat yrittäjyys ja vastuullisuus.

 

Miten käytännössä?

Kun ilmoittaudut palveluun ja valitset Eezy:n palveluntuottajaksi, otamme Sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. 

  1. Alkukartoitus (0,5 -1 tuntia)

Aluksi selvitämme yrityksesi liiketoiminnallisen tilanteen, osaamistarpeen, työllistämismahdollisuudet ja sen, millaiset kasvunäkymät yritykselläsi olisi työllistämisen tai työn hankkimisen kautta.

  1. Neuvonta ja käytännöllinen etenemissuunnitelma (1-3 tuntia)

Alkukartoituksen perusteella yrityksesi saa suosituksen teille sopivista työvoiman hankkimisen tavoista, mukaan lukien rekrytoinnin eri vaihtoehdot, työn ostaminen, työvoiman vuokraaminen jaTE-toimiston tukimahdollisuudet. Saat henkilökohtaista neuvontaa kasvotusten työn tai työvoiman hankkimisessa ja työnantajana toimimisessa. Saat yrityksellesi räätälöidyn, kirjallisen suunnitelman ja lisämateriaalia aiheeseen liittyen.

  1. Loppusparraus (0,5 – 1 tunti)

Käymme läpi etenemissuunnitelman yhdessä Sinun kanssasi, ja varmistamme, että Sinulla on riittävä osaaminen rekrytoinnista ja erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa, jotta työn hankkiminen tavalla tai toisella onnistuu.

Palveluun osallistuminen vie sinulta aikaa noin  2-5 tuntia.

 

Palvelulupauksemme sinulle:

//Ymmärrystä siitä, miten voit kasvattaa liiketoimintaasi//

//Käytännön keinoja keventää omaa työtaakkaasi//

//Paljon tietoa eri vaihtoehdoista hankkia osaamista//

//Runsaasti tukea ja ratkaisuvaihtoehtoja yrityksesi haasteisiin//

 

Saat henkilökohtaista neuvontaa myös muissa tavoissa hankkia työvoimaa. Palvelu räätälöidään yrityksesi tarpeisiin, ja saat tukea juuri niissä kysymyksissä, jotka ovat yrityksesi kannalta olennaisia.

Työllistä taidolla -palvelussa ohjaamme Sinua kasvotusten omalla alueellasi, jotta osaat valita yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopivat tavat hankkia osaamista. Palveluprosessi alkaa Sinun tarpeistasi ja päätyy niiden täyttymiseen.

 

Näin ilmoittaudut:

Ilmoittaudu palveluun, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Ilmoittaudu

Valtakunnallinen 24/7-palvelumme palvelee sinua puhelimitse toimistoaikojen ulkopuolella kaikkina vuorokauden aikoina. 24/7-palvelunumeromme on 0100 86088 (24 h/vrk).

Lisätietoa täältä: https://www.vmp.fi/yrityksille/

Työllistä taidolla on Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjäasiakkaille. Palvelussa annetaan yrittäjille tietoa ja neuvontaa rekrytointiin ja muihin työvoiman hankkimisen tapoihin liittyen sekä työnantajana tai –teettäjänä toimimiseen liittyen. Tavoitteena on, että työ- tai sopimussuhteet alkaisivat mahdollisimman hyvin ja tukisivat yrityksen kasvua.

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi.