NUORET TÖIHIN

Nuoret töihin! -palvelu on tarkoitettu sinulle, alle 30-vuotias työtön työnhakija.  

Tarkoituksena on, että työllistyt avoimille työmarkkinoille viimeistään kuuden kuukauden kuluessa palvelun aloittamisesta. Autamme sinua työnhaussa hiomalla työnhakustrategiasi kuntoon ja laatimalla yhdessä työnhakuun liittyvät dokumentit. Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä, palvelussa rohkaistaan ja ohjataan sinua oman liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja itsensä työllistämisessä yrittäjänä

Kun olet sopinut TE-toimiston kanssa palvelusta, se on sinulle ilmainen.

 

PALVELUSTA

Me autamme sinua löytämään oman alasi ja urapolkusi. Etsitään yhdessä sinulle sopivat työpaikat asiakkailtamme ja vapailta työmarkkinoilta. Rekrytointikokemuksemme avulla teemme työnhaun helpommaksi sinulle.

Tuomme osaamisesi räätälöidysti esiin. Siksi työkaluihimme on panostettu niin, että sinä saat haluamasi tulokset ja tulevaisuuden. Autamme sinua työnhaun dokumenttien laadinnassa, järjestämme soveltuvuus- ja motivaatiotestejä halutessasi, pidämme webinaareja esim. LinkedInin tehokäytöstä, kerromme miten voit hyödyntää somea työnhaussa, järjestämme yritysvierailuja… Mitä vain tarvitset!

Saat avuksesi henkilökohtaisen sparraajan, joka toimii tukenasi koko palvelun ajan. Yhdessä sparraajan kanssa käytte läpi tilannettasi, toiveitasi ja odotuksiasi palvelun suhteen. Asetetaan yhdessä sellainen tavoite, jota on mieluista tavoitella ja vieläkin mieluisampaa saavuttaa. Edetään sinun ehdoilla ja onnistutaan yhdessä. Saat myös kauttamme käyttöösi työnantajaverkostomme ja parhaassa tapauksessa pääset heti kiinnostavaan työhön.

Keskipisteenä tässä palvelussa olet sinä. Teemme kaikkemme, ettet ainoastaan saa duunia vaan unelmaduunin! Anna meille mahdollisuus viedä sinut matkalle nykyajan työnhaun saloihin ja oman osaamisesi brändäämiseen.  

VMP Urapalvelussa autamme sinua urasuunnittelussa ja mahdollisuuksiesi tunnistamisessa. Sinua sparraa työnhaun ja rekrytoinnin asiantuntija. Tule mukaan ja ylläty!