NUORET KOHTI TYÖTÄ

Nuoret kohti työtä on tarkoitettu sinulle, jos olet alle 30-vuotias, sinulta puuttuu peruskoulun jälkeiset opinnot ja/tai työttömyytesi on pitkittynyt. 

Me VMP Urapalvelussa koemme, että paras lopputulos syntyy yhdessä sparraillen ja toisiimme tutustuen. Tämän jälkeen laadimme kanssasi suunnitelman siitä, mikä olisi juuri sinulle paras etenemistapa tavoitteidesi toteutumiseen. Tule mukaan ja ylläty!

Kun olet sopinut TE-toimiston kanssa palvelusta, se on sinulle ilmainen.

 

TUTUSTU PALVELUUN

Me autamme sinua löytämään oman alasi ja urapolkusi. Etsitään yhdessä sinulle sopivat työpaikat asiakkailtamme ja vapailta työmarkkinoilta. Rekrytointikokemuksemme avulla teemme työnhaun helpommaksi sinulle.

Tuomme osaamisesi räätälöidysti esiin. Siksi työkaluihimme on panostettu niin, että sinä saat haluamasi tulokset ja tulevaisuuden. Autamme sinua työnhakuun liittyvien dokumenttien laadinnassa, järjestämme soveltuvuus- ja motivaatiotestejä, sekä pidämme webinaareja esim. LinkedInin tehokäytöstä, ja kerromme miten voit hyödyntää somea työnhaussa, järjestämme yritysvierailuja… Mitä vain tarvitsetkaan!

  • Nuoret kohti työtä palvelussamme henkilökohtainen sparraajasi jeesaa sua.
  • Pohditaan yhdessä, mitä haluisit tehdä ja miten. Edetään sen mukaan.
  • Autamme sinua urasuunnitelmien selkeyttämisessä ja koulutusmahdollisuuksiin tutustumisessa.
  • Me tarjoamme sinulle konkreettisen ja räätälöidyn etenemissuunnitelman.
  • Sinulla on vaikutusmahdollisuus seuraavien steppien valintaan ja jeesaamme suunnitelman toteuttamisessa alusta loppuun asti.

Olemme kohdanneet monia tapauksia, joissa työnhakija on ollut umpikujassa. Näissä tilanteissa hyödynnämme muun muassa osaamis- sekä motivaatiokartoituksia, mutta myös asiantuntijuuttamme urasuunnittelussa ja sparrauksessa. Esimerkiksi eräs valvennettava ryhtyi pohtimaan yrittäjyyttä ja on ottanut askeleita tätä unelmaansa kohti.

Palvelualueet