Muutosturvapalvelu – Työnhakijalle

Muutosturvapalvelu työnhakijalle

Otamme huomioon toiveesi ja teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi koko valmennuksen ajan. Saat valmentajasta tuen sekä rinnalla kulkijan muutostilanteessa. Työnhakutilanteeseen joutuminen voi olla yllättävä ja stressaava tilanne mutta myös hieno mahdollisuus uuteen uuraan. Kuulostavatko seuraavat kysymykset tutuilta? Mistä saisin apua raha-asioihin, miten voin hakea työttömyysetuuksia, haenko töitä, haluanko kehittää osaamistani opiskelemalla, opiskelenko uuden työn ohessa, uskallanko edetä urallani kohti seuraavaa tasoa? Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua kartoittamaan uratoiveita ja -tavoitteita, hän kasvattaa itsetuntemustasi muutostilanteessa ja auttaa sinua motivoitumaan työnhakuun. Saat myös tukea sosiaalisiin tilanteisiin ja työelämätaitoihin. Autamme myös työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä sekä TE-toimiston ja työttömyyskassojen asioinnissa.

Autamme sinua erottumaan muiden hakijoiden joukosta ja työllistymään nopeasti

Tiesitkö, että uusi työ löytyy helpoiten erottumalla muiden hakijoiden joukosta? Saat rekrytoinnin ammattilaiselta apua mm. työnhakudokumenttien laatimiseen, haastatteluun valmistautumiseen sekä oman osaamisen myyntiin. Valmentaja tarjoaa myös vaihtoehtoja työllistymiseen, uuden uran luomiseen tai itsensä työllistämiseen.

Suorat kontaktit työnantajiin ja ohituskaistat rekrytointeihin

Miltä sinusta tuntuisi siirtyä suoraan vanhasta työstä uuteen työhön ilman pitkää hakuprosessia ja epävarmuuden tunnetta tulevaisuudesta? Eezy -konsernilla on yli 5000 asiakasyritystä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausasiakkaina ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. Työllistyminen kauttamme on nopeaa – jopa suoraan työstä työhön. Valmennettavana saat ensimmäisenä tiedon sinulle soveltuvista avoimista työpaikoista sekä piilotyöpaikoista.

Valmentaja tarjoaa sinulle tietoa osaamisen kehittämisestä ja koulutusmahdollisuuksista

Valmennuksessa saat tietoa Eezyn:n rekrykoulutuksista, korttikoulutuksista ja esimieskoulutuksista. Koulutamme työnhakijoita joko itse tai valtakunnallisen koulutuskumppaniverkoston kautta. Oppilaitosyhteistyön avulla on mahdollista kouluttautua uusiin ammatteihin tai suorittaa ammattipätevyyksiä.

Saat käyttöösi ainutlaatuisen työnhaun työkalun, joka tekee työnhausta helpompaa

Työnhaun arjen apulainen kokoaa kaikki avoimet työpaikat yhdelle sivulle, jonka vuoksi sinun ei enää tarvitse käyttää aikaa nettisivuilla kiertämiseen ja hakuvahtien käyttämiseen. Työkalun avulla näet osaamisesi aikaisempaa laajempana, kaikki osaamiseesi sopivat avoimet työpaikat aluekohtaisesti sekä voit selvittää millaisiin uudenlaisiin tehtäviin voisit soveltua nykyistä osaamista hyödyntäen.

Lisätiedot:

Päivi Patala / paivi.patala@eezy.fi / 050 442 0185 tai Heikki Ruohonen / heikki.ruohonen@eezy.fi / 040 142 9752