Muutosturvapalvelu – Työnhakijalle

Muutosturvapalvelu työnhakijalle

Otamme huomioon toiveesi ja teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Muutosturvalaki sanoo seuraavaa: Työnantajan velvollisuus tarjota koulutusta tai valmennusta (Työsopimuslaki 7. luku 13 §) muuttui 1.1.2017 voimaantulevalla lailla siten, että tuotannollisella tai taloudellisella perusteella irtisanotuille tuli oikeus työnantajan kustantamaan yhden kuukauden palkan arvoiseen valmennukseen tai koulutukseen. Laki koskee yrityksiä, joissa työskentelee vähintään 30 henkeä, työsuhteet ovat kestäneet yhtäjaksoisesti vähintään 5 vuotta työsuhteen päättymiseen mennessä ja henkilö on irtisanottu tuotannollis-taloudellisista syistä. Työnantajan tarjoaman valmennuksen tai koulutuksen on vastattava arvoltaan henkilön tai toimipaikan henkilöstön keskimääräistä kuukausipalkkaa. Tarjoamme työnhakijoille muutosturvapalvelun, jonka avulla on hyvä mahdollisuus työllistymiseen.

Otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi koko valmennuksen ajan. Saat valmentajasta tuen sekä rinnalla kulkijan muutostilanteessa. Työnhakutilanteeseen joutuminen voi olla yllättävä ja stressaava tilanne mutta myös hieno mahdollisuus uuteen uraan. Kuulostavatko seuraavat kysymykset tutuilta? Mistä saisin apua raha-asioihin, miten voin hakea työttömyysetuuksia, haenko töitä, haluanko kehittää osaamistani opiskelemalla, opiskelenko uuden työn ohessa, uskallanko edetä urallani kohti seuraavaa tasoa? Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua löytämään uuden työn, kartoittamaan uratoiveita ja -tavoitteita, hän kasvattaa itsetuntemustasi muutostilanteessa ja auttaa sinua motivoitumaan työnhakuun. Saat myös tukea sosiaalisiin tilanteisiin ja työelämätaitoihin. Autamme myös työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä sekä TE-toimiston ja työttömyyskassojen asioinnissa.

Autamme sinua erottumaan muiden hakijoiden joukosta ja työllistymään nopeasti

Tiesitkö, että uusi työ löytyy helpoiten erottautumalla muiden hakijoiden joukosta? Saat rekrytoinnin ammattilaiselta apua työhakemusten ja CV:n laatimiseen, haastatteluun valmistautumiseen sekä oman osaamisen myymiseen. Valmentaja tarjoaa myös vaihtoehtoja työllistymiseen, uuden uran luomiseen tai itsensä työllistämiseen esim. kevytyrittäjyyden kautta.

Suorat kontaktit työnantajiin ja ohituskaistat rekrytointeihin

Miltä sinusta tuntuisi siirtyä suoraan vanhasta työstä uuteen työhön ilman pitkää hakuprosessia ja epävarmuuden tunnetta tulevaisuudesta? Eezy -konsernilla on yli 5000 asiakasyritystä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausasiakkaina ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. Työllistyminen kauttamme on nopeaa – jopa suoraan työstä työhön. Valmennettavana saat ensimmäisenä tiedon sinulle soveltuvista avoimista työpaikoista sekä piilotyöpaikoista.

Valmentaja tarjoaa sinulle tietoa osaamisen kehittämisestä ja koulutusmahdollisuuksista

Valmennuksessa saat tietoa Eezyn:n rekrykoulutuksista, korttikoulutuksista ja esimieskoulutuksista. Koulutamme työnhakijoita joko itse tai valtakunnallisen koulutuskumppaniverkoston kautta. Oppilaitosyhteistyön avulla on mahdollista kouluttautua uusiin ammatteihin tai suorittaa ammattipätevyyksiä.

Voimme räätälöidä muutosturvavalmennuksen myös yksittäisille työnhakijoille

Työnantaja tarjoaa muutosturvapalvelun yleensä kaikille työntekijöille palvelupakettina. Jos saat kuitenkin itse valita palveluntuottajan voimme räätälöimme valmennuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Päivi Patala / paivi.patala@eezy.fi / 050 442 0185 tai Heikki Ruohonen / heikki.ruohonen@eezy.fi / 040 142 9752.