KOULUTUSSETELI

Eezy Urassa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä tarpeesi mukaisesti. Tutustu lisää Eezyyn tästä.

Miten uravalmennuksemme nopeuttaa työllistymistäsi?

Eezyllä on yli 5000 asiakasyritystä, joilla on jatkuvasti tarjolla avoimia työpaikkoja uravalmennukseen osallistuville työnhakijoille. Kontaktiemme avulla voit tutustua uusiin yrityksiin ja toimialoihin. Rekrytointialan ammattilaisena henkilökohtainen uravalmentaja nopeuttaa työllistymistäsi, koska hän tietää millä tavoin ja missä kanavissa omaa osaamista kannattaa myydä, millaisia hakemuksia kannattaa tehdä, jotta pääsee työhaastatteluun ja miten työhaastattelussa menestytään muita hakijoita paremmin. Valmennuksessa saat henkilökohtaista apua urasuunnitteluun, käytännön työnhakuun ja ohituskaistan Eezyn rekrytointeihin sekä henkilöstövuokraukseen. 

Millaisessa tilanteessa hyödyt uravalmennuksesta?

 • Olet juuri jäänyt työttömäksi tai työttömyytesi on kestänyt yli vuoden
 • Haluat edetä urallasi, vaihtaa ammattia tai tarvitset uusia ideoita työnhakuun
 • Tavoitteenasi on työllistyä esimies, asiantuntija tai johtotehtäviin
 • Harkitset uuteen ammattiin kouluttautumista tai lisäosaamisen hankkimista
 • Olet lähettänyt työhakemuksia, mutta et ole edennyt työhaastatteluun
 • Sinulla on terveydellisiä rajoitteita, alhaiset IT-taidot tai tarvitset muunlaista tukea työnhakuun

Mikä koulutusseteleillä ostettava valmennuspaketti sopii sinulle?

Koulutusseteleillä voit ostaa yhden neljästä erilaisesta 3 kk:n mittaisesta valmennuspaketistamme. Suosittelemme valitsemaan valmennuspaketin kohderyhmäkuvauksen perusteella.

Työnhaun tukea etänä kaikille työnhakijoille :

 

Työnhaun tukea toiveidesi mukaisesti kaikille työnhakijoille:

Työnhaun tukea toiveidesi mukaisesti toimihenkilöille ja lisätukea tarvitseville:

Työnhaun tukea toimihenkilöille Self Discovery –potentiaalikartoituksella:

Miten pääset mukaan uravalmennukseen?

Valitse sinulle sopivin paketti ja ilmoittaudu mukaan palveluun lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen ura@eezy.fi ja kerro viestissä, että olet halukas osallistumaan valmennukseen, niin saat paluuviestinä tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen. Valmennus alkaa viimeistään kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Tarvitsetko lisätietoja palvelusta tai apua sopivan valmennuspaketin valitsemiseen?

Laita kysymyksesi tai soittopyyntösi meille sähköpostilla osoitteeseen ura@eezy.fi. Mikäli toivot, että vastaamme kysymykseesi puhelimitse, niin kerro viestissäsi nimesi, puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi, niin ohjaamme kysymyksesi suoraan paikalliselle uravalmentajalle, joka on sinuun yhteydessä.

 

Meidän tietosuoja ja käyttöehdot löydät täältä.

Automaattinen luonnos

Automaattinen luonnos

Automaattinen luonnos

Automaattinen luonnos

Muutosturvapalvelu – Yrityksille

Muutosturvapalvelu – Yrityksille

MUUTOSTURVA – LAADUKAS TAPA TOTEUTTAA TYÖNANTAJAN LAKISÄÄTEISET VELVOLLISUUDET

Muutosturvapalvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tukea YT-neuvotteluissa irtisanottavia työntekijöitä vastuullisin keinoin ja yritysimagoa tukien. Palvelu tarjoaa työnhakijalle henkilökohtaista tukea ja luo hänelle parhaat mahdolliset työllistymisen edellytykset. Työnhakijan käytettävissä on Eezy-työnantajaverkostot.

YKSILÖLLINEN VALMENNUS – YKSILÖLLISET VALMENNUSMENETELMÄT TAKAAVAT PALVELUN SOPIVUUDEN KAIKEN TAUSTAISILLE TYÖNHAKIJOILLE

Palvelu sisältää nopeaan työllistymiseen tähtäävää yksilöllistä uraohjausta, workshoppeja ja tukea esimiehille sekä johtoryhmälle. Palvelu voidaan myös räätälöidä yrityksen ja työllistettävän kohderyhmän tarpeisiin sopivaksi. Yksilöllinen valmennus muodostuu työnhakutaitojen, motivaation, osaamisen tunnistamisen ja myymisen, työelämätaitojen, työmarkkinatilanteen ja uuden työn aloittamiseen tarjottavan tuen teemoista.

REKRYTOINNIN AMMATTILAISET VALMENTAJINA – HYÖDYNTÄVÄT TYÖLLISTÄMISESSÄ LAAJAA TYÖNANTAJAVERKOSTOA JA RATKAISUKESKEISIÄ MENETELMIÄ

Eezyllä työskentelee valtakunnallisesti n. 30 valmentajaa, joilla on kokemusta erilaisten kohderyhmien työllistämisestä ja rekrytoinnista.  Palvelu voidaan tuottaa ympäri Suomen kasvokkain ja etävalmennuskeinoja käyttäen. Valmentajien laajat koulutusverkostot ovat apuna työllistettävien henkilöiden osaamisen kehittämisessä ja kouluttamisessa.

MIKSI MEIDÄT KANNATTAA VALITA – PARAS KUMPPANI EDISTYNEESEEN MUUTOSTURVAPALVELUUN

Kilpailutekijämme muutosturvapalvelussa on valmennuspalveluiden jatkuva kehittäminen, kaiken tasoisten työnhakijoiden tuntemus ja ainutlaatuiset työnhaun työkalut. Erinomaiset työllistymismahdollisuudet luodaan yhdistämällä yksilöllinen tuki, laadukkaat digitaaliset työkalut, analytiikka ja konkreettiset kontaktit työnantajaverkostoon.

PALVELUN SISÄLTÖ- VOIDAAN RÄÄTÄLÖIDÄ KOHDERYHMÄN TARPEISIIN SOPIVAKSI

Palvelun sisältö on neuvoteltavissa ja uravalmennus voidaan toteuttaa yksilövalmennuksena tai yksilö-ja ryhmävalmennuksena. Valmennuksen kesto on noin 3 kk, jonka aikana työnhakija saa käyttöönsä henkilökohtaisen valmentajan, joka on tukena koko matkan ajan, perehdytyksen palvelun hyötyihin ja sisältöön info-tilaisuudessa, noin kolme kertaa workshoppeja, joiden avulla valmennus käynnistetään tehokkaasti myös isommille ryhmille, henkilökohtaisen työnhakutilanteen kartoituksen, verkkovalmennuksen ja työnhakua helpottavan digitaalisen työkalun 12 kk:n ajaksi. Valmennustapaamisten välissä valmentaja pitää aktiivisesti yhteyttä työnhakijaan. Muutosturvan ulkopuolelle jääville työnhakijoille tarjoamme Lite –version valmennuksesta.

 

Päivi Patala / paivi.patala@eezy.fi / 050 442 0185 tai Heikki Ruohonen / heikki.ruohonen@eezy.fi / 040 142 9752

Muutosturvapalvelu – Työnhakijalle

Muutosturvapalvelu työnhakijalle

Otamme huomioon toiveesi ja teemme valmennuksesta juuri sinun näköisesi.

Otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi koko valmennuksen ajan. Saat valmentajasta tuen sekä rinnalla kulkijan muutostilanteessa. Työnhakutilanteeseen joutuminen voi olla yllättävä ja stressaava tilanne mutta myös hieno mahdollisuus uuteen uuraan. Kuulostavatko seuraavat kysymykset tutuilta? Mistä saisin apua raha-asioihin, miten voin hakea työttömyysetuuksia, haenko töitä, haluanko kehittää osaamistani opiskelemalla, opiskelenko uuden työn ohessa, uskallanko edetä urallani kohti seuraavaa tasoa? Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua kartoittamaan uratoiveita ja -tavoitteita, hän kasvattaa itsetuntemustasi muutostilanteessa ja auttaa sinua motivoitumaan työnhakuun. Saat myös tukea sosiaalisiin tilanteisiin ja työelämätaitoihin. Autamme myös työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä sekä TE-toimiston ja työttömyyskassojen asioinnissa.

Autamme sinua erottumaan muiden hakijoiden joukosta ja työllistymään nopeasti

Tiesitkö, että uusi työ löytyy helpoiten erottumalla muiden hakijoiden joukosta? Saat rekrytoinnin ammattilaiselta apua mm. työnhakudokumenttien laatimiseen, haastatteluun valmistautumiseen sekä oman osaamisen myyntiin. Valmentaja tarjoaa myös vaihtoehtoja työllistymiseen, uuden uran luomiseen tai itsensä työllistämiseen.

Suorat kontaktit työnantajiin ja ohituskaistat rekrytointeihin

Miltä sinusta tuntuisi siirtyä suoraan vanhasta työstä uuteen työhön ilman pitkää hakuprosessia ja epävarmuuden tunnetta tulevaisuudesta? Eezy -konsernilla on yli 5000 asiakasyritystä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausasiakkaina ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. Työllistyminen kauttamme on nopeaa – jopa suoraan työstä työhön. Valmennettavana saat ensimmäisenä tiedon sinulle soveltuvista avoimista työpaikoista sekä piilotyöpaikoista.

Valmentaja tarjoaa sinulle tietoa osaamisen kehittämisestä ja koulutusmahdollisuuksista

Valmennuksessa saat tietoa Eezyn:n rekrykoulutuksista, korttikoulutuksista ja esimieskoulutuksista. Koulutamme työnhakijoita joko itse tai valtakunnallisen koulutuskumppaniverkoston kautta. Oppilaitosyhteistyön avulla on mahdollista kouluttautua uusiin ammatteihin tai suorittaa ammattipätevyyksiä.

Saat käyttöösi ainutlaatuisen työnhaun työkalun, joka tekee työnhausta helpompaa

Työnhaun arjen apulainen kokoaa kaikki avoimet työpaikat yhdelle sivulle, jonka vuoksi sinun ei enää tarvitse käyttää aikaa nettisivuilla kiertämiseen ja hakuvahtien käyttämiseen. Työkalun avulla näet osaamisesi aikaisempaa laajempana, kaikki osaamiseesi sopivat avoimet työpaikat aluekohtaisesti sekä voit selvittää millaisiin uudenlaisiin tehtäviin voisit soveltua nykyistä osaamista hyödyntäen.

Lisätiedot:

Päivi Patala / paivi.patala@eezy.fi / 050 442 0185 tai Heikki Ruohonen / heikki.ruohonen@eezy.fi / 040 142 9752

TYÖHÖNVALMENNUS

Eezy konsernilla on satoja työpaikkoja koko ajan auki. Autamme sinua henkilökohtaisesti löytämään paikkasi työelämästä. Konsernista voit lukea lisää täältä.

Työhönvalmennuksessa saat oikopolun työpaikkoihimme. Meillä on koko ajan kymmeniä piilotyöpaikkoja Lapin alueella auki ja huutava työvoiman tarve myös eri puolella Suomea.

Työhönvalmennus on räätälöityä, yksilöityä palvelua, ammattitaitoisten työelämän personal trainereiden tuottamaa palvelua – sinua varten.

 • Alkukartoitus ja ensimmäinen kasvokkain tapahtuva tapaaminen
 • Vaihtoehtojen läpikäyminen ohjaustyön kautta tai nopea työllistyminen
 • Työnhakua tai urasuunnitelman laadinta valmentajan tukemana
 • Ammatillisen osaamisen kartoitus C&Q kyselyllä ja työpaikan etsiminen osaamislähtöisesti. Saat tutkimustietoon pohjautuvan osaamisprofiilin – konkreettinen apu työnhakuun

Teemme yhteistyötä koulutuskeskus Redun kanssa, joten jos koet, että sinulla on tarve tehdä korttikoulutuksia tai päivittää osaamista, voit hakeutua tätä kautta myös opiskelemaan.

Tavoitteena on löytää sinulle juuri sopiva työpaikka. Joko suoraan, opiskelujen, palkkatukikokeilujen kautta. Valmennuksen aikana pidämme yhteyttä tapaamalla sinua, whatsappia hyödyntäen, puhelimitse, sähköpostitse tai vaikkapa videotapaamisten kautta.

Mikäli heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä: valmennukset.lappi@vmp.fi / 050 453 0255

Valmentajat:

Heidi Alariestor

Tanja Heikkilä

Tuire Eilittä

Katariina Sarajärvi

TYÖLLISTÄ TAIDOLLA – Tjänsten Sysselsätt skickligt

För vilket behov?

Behöver ditt företag tilläggsarbetskraft, men du saknar stöd för att skaffa det?

Funderar du på vilket är det lämpligaste sättet för precis ditt företag att skaffa kompetens?

Vill du utveckla din rekryteringskompetens?

Oroar det dig att anställa en ny arbetstagare?

Vågar du ta ansvar som förman och arbetsgivare?

Till vem riktar sig tjänsten?

Tjänstens främsta målgrupp är tillväxtorienterade egenföretagare utan egna anställda och mindre företag som har behov av att rekrytera eller anställa någon och som vill utveckla sin kompetens gällande det. De som främst drar nytta av tjänsten är företag vars företagare inte ännu har mycket erfarenhet av att anskaffa arbete eller arbetsgivarskap.

Tjänsten är gratis för ditt företag.

Företagets ålder eller företagsformen har ingen betydelse för att anmäla sig till tjänsten.

Tjänstens målsättningar

Avsikten med tjänsten är att stöda tillväxten av företag genom att ge råd åt företagare om rekrytering, att köpa och hyra arbete samt ge råd om rollen som arbetsgivare. Målen är:

 1.     Att hjälpa företagare bedöma företagets kompetensbehov och möjligheter att sysselsätta eller anställa, så att företagaren kan välja de mest lämpliga sätten att skaffa kompetens utifrån företagets verksamhetssituation.
 2.     Att säkerställa att företagare har tillräcklig kompetens om rekrytering och olika möjligheter att köpa arbete eller hyra arbetskraft, så att man lyckas med att skaffa arbete på ett eller annat sätt.
 3.     Att vägleda företagare så att man kan dra nytta av rekrytering som passar företagets behov och relevanta tjänster för att anställa någon samt använda elektroniska kanaler bl.a. för att skaffa arbetskraft genom sociala medier.
 4.     Att ge företagare information om arbetsgivarskap så att framtida arbetsrelationer lyckas.
 5.     Att berätta åt företagare om lönesubvention och andra lokala former av stöd och således underlätta så att även arbetssökande i svaga ställningar har möjlighet till sysselsättning.

Varför just Eezy?

Eezy erbjuder riksomfattande tjänster, inom alla NTM-områden. Eezy är där du är – vi är verksamma i hela landet på 37 olika orter runtom i Finland.

Våra lokala byråer betjänar dig och ditt företag snabbt, smidigt och sakkunnigt. Våra sakkunniga är själva företagare, så de kan svara på dina frågor och stöda ditt företag framåt både praktiskt och effektivt. Våra lokala sakkunniga har en bra branschkännedom, de känner verksamhetsområdet för din bransch och sakkunniga. Dessutom har de tillgång till ett arbetssökarregister där man vid behov snabbt kan hitta arbetskraft för ens behov.

Vi är en pålitlig och ansvarig partner, och våra sakkunniga har enorm erfarenhet av personaluthyrning och rekrytering för att betjäna företag. Tjänsten började som familjeföretaget VMP Varamiespalvelu och är i dag en del av Eezy Oyj-koncernen, som placerade sig på First North-listan i juni 2018.  Vår verksamhets centrala värden är företagsamhet och ansvar.

Hur gör man det i praktiken?

När du anmäler dig till tjänsten och väljer Eezy som din tjänstaktör tar vi kontakt med dig.

 1.Inledande kartläggning (0,5-1 timme)

Till att börja med tar vi reda på ditt företags verksamhetssituation, kompetensbehov, sysselsättningsmöjligheter och hurdan tillväxtutsikt ditt företag kunde ha genom att sysselsätta eller skaffa arbete.

2.Rådgivning och praktisk färdplan (1-3 timmar)

Utifrån den inledande kartläggningen av ditt företag får du rekommendationer om lämpliga sätt att anskaffa arbetskraft och information om olika alternativ för rekrytering, att köpa arbete, att hyra arbetskraft samt TE-byråns stödmöjligheter. Du får personlig rådgivning om tillväxtarbetet eller hur man skaffar arbetskraft och fungerar som arbetsgivare. För ditt företag får du en skräddarsydd, skriftlig plan och tilläggsmaterial till ämnet.

3.Slutsparring (0,5-1 timme)

Vi går igenom färdplanen tillsammans med dig och säkerställer att du har tillräcklig kompetens att rekrytera och att du har olika möjligheter att köpa arbete eller hyra arbetskraft, så att du kan lyckas med att skaffa arbete på ett eller annat sätt.

Att delta i tjänsten tar ungefär 2-5 timmar.

 Vårt tjänstelöfte till dig:

//Förståelse hur din verksamhet kan växa//

//Praktiska knep att lätta upp din egen arbetsbelastning//

//Mycket information om olika alternativ för att skaffa kompetens//

//Ordentligt med stöd och alternativ till lösningar för problem inom ditt företag//

Du får personlig rådgivning också i andra sätt att anskaffa arbetskraft. Tjänsten skräddarsys för företagets behov, och du får stöd i precis de frågor som finns inom ditt företag.

I Sysselsätt skickligt-tjänsten vägleder vi dig hur du kan växa inom din bransch så att du kan välja de mest lämpliga sätten att skaffa kompetens utifrån ditt företags situation. Tjänstens process inleds utifrån dina behov och avslutas när målen har uppnåtts.

Så här anmäler du dig:

Anmäl dig till tjänsten så tar vi kontakt med dig!

Anmäl dig

Vår riksomfattande 24/7-tjänst betjänar dig per telefon under dygnets alla tider, även utanför kontorstider. Vårt 24/7-tjänstnummer är 0100 86088 (24 h/dygn).

Mer information: https://www.vmp.fi/sv/arbetsgivare/

Sysselsätt skickligt är en riksomfattande avgiftsfri sakkunnigtjänst för företagarkunder erbjuden av Nylands TE-byrå och NTM-centralen. I tjänsten får företagare information och rådgivning om rekrytering och andra sätt att skaffa arbetskraft, samt kring frågor om arbetsgivarskap eller hur man anställer någon. Målet är att arbets- eller avtalsförhållanden börjar så bra som möjligt och att de stöder företagets tillväxt.

Tjänsten ges av TE-byråns olika avtalspartner, som du själv kan välja mellan.

TYÖLLISTÄ TAIDOLLA -Employ with competence

What is your need?

Does your company need additional workforce, but you need support in handling the process?

Are you thinking about what would be the best way for your company to acquire expertise?

Do you want to improve your recruitment competence?

Are you worried about hiring a new employee?

Do you have the courage to assume responsibility for being a supervisor and an employer?

 

Who is the service for?

The primary target group for the service is growth-oriented private entrepreneurs and small companies who have a need to recruit or to commission work and who want to develop their relevant skills. Companies whose personnel does not yet have much experience on commissioning or employing can benefit the most from the service.

The service is free-of-charge for your company.

The age or form of the company does not matter when registering for the service.

 

Objectives of the service

The purpose of the service is to support the growth of companies by advising entrepreneurs in matters related to recruitment, commissioning, leasing workforce, and acting as an employer. The objectives are:

 1. helping the entrepreneur assess the company’s competence needs and their opportunities recruitment or commissioning, so that the entrepreneur is able to choose the best ways to acquire competence for the company’s business situation
 2. ensuring that the entrepreneur has sufficient competence in recruitment and the various possibilities of commissioning or leasing workforce in order to acquire work in one way or another
 3. guiding entrepreneurs in making use of services related to recruitment and commissioning that are suitable for the company’s needs as well as making use of electronic channels and, for example, social media in connection to the acquisition of workforce
 4. providing entrepreneurs with information on becoming an employer so that future employment relationships are successful
 5. facilitating the employment of disadvantaged jobseekers by informing entrepreneurs of pay subsidies and other forms of local support

 

Why Eezy?

Eezy offers the service nationally, in all ELY areas. Eezy is where you are – we operate nationally in 37 different locations throughout Finland.

Our local offices serve you and your company quickly, flexibly, and professionally. Our experts are entrepreneurs themselves, so they will be good sparring partners and can support your business in a practical and efficient manner. Our local experts have good regional knowledge, and they know the operating environment and experts in your area. In addition, they have access to a register of jobseekers where they can quickly find workforce to meet your needs.

We are a trusted and responsible partner, and our experts have plenty of experience in helping companies with their workforce leasing and recruitment needs. VMP Varamiespalvelu, which began as a family business, is now part of the Eezy Group, which was listed in First North in June 2018.  The central values in our operation are entrepreneurship and responsibility.

 

How does it work in practice?

When you register and select Eezy as your service provider, we will contact you.

 1.Initial mapping (0.5–1 hours)

At first, we will investigate the current situation of your company, its competence requirements and its employment opportunities, as well as consider what impact recruitment or work acquisition could have on your company’s prospects for growth.

2.Guidance and practical roadmap (1–3 hours)

Based on the initial mapping, your company will receive a recommendation on the methods of acquiring workforce that are suitable for you, including various alternatives of recruitment, commissioning, leasing workforce, and the support services available at the TE Office. You will receive personal, face-to-face guidance on acquiring work or workforce as well as becoming an employer. You will receive a written plan and additional material that are customised for your business.

3.Final sparring (0.5–1 hour)

We will review the roadmap together with you to ensure that you have sufficient competence in recruitment and the various possibilities of commissioning or leasing workforce in order to acquire work in one way or another.

Participation in the service will take approximately 2–5 hours.

 

Our service pledge to you:

//Understanding how you can grow as a business//

//Practical advice on how to lighten your own workload//

//Plenty of information on various ways to acquire expertise//

//A lot of support and solutions for your business challenges//

 

You will also receive personal guidance on other ways to acquire workforce. The service is tailored to the needs of your business, and you will get support for questions that are relevant for your company.

In the Employ with competence service, we provide you with face-to-face guidance in your own area, so that you will be able to choose the best ways for your company to acquire competence. The service process begins with your needs and ends with fulfilling them.

 

How to register:

Register for the service, and we will contact you!

Register

Our nationwide 24/7 phone service will help you outside business hours, 24 hours a day. Our 24/7 service number is 0100 86088 (open 24 h).

For further information, visit: https://www.vmp.fi/en/employers/

Employ with competence is a free-of-charge expert service for entrepreneur customers offered nationally by the Uusimaa TE Office and the Centre for Economic Development, Transport and the Environment. The service provides entrepreneurs with information and guidance concerning recruitment and other ways of acquiring workforce as well as becoming an employer or commissioner of work. The aim is to get employment or contractual relationships to a good start and to support the company’s growth.

The service is provided by the TE Office’s contractual partners, from which you can choose the one best suited for you.

Työllistä taidolla

Mihin tarpeeseen?

Tarvitseeko yrityksesi lisätyövoimaa, mutta kaipaat tukea sen hankkimiseen?

Pohditko, mikä olisi juuri Sinun yrityksellesi sopivin tapa hankkia osaamista?

Haluatko kehittää rekrytointiosaamistasi?

Huolestuttaako uuden työntekijän palkkaaminen?

Uskallatko ottaa vastuun esimiehenä ja työnantajana olemisesta?

 

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelun ensisijaisena kohderyhmänä on kasvuhakuiset yksinyrittäjät sekä pienet yritykset, joilla on tarvetta rekrytoida tai teettää työtä ja jotka haluavat kehittää osaamistaan siihen liittyen. Palvelusta hyötyvät eniten yritykset, joiden yrittäjillä ei ole vielä paljoa kokemusta työn hankkimisesta tai työnantajuudesta.

Palvelu on yrityksellesi ilmainen.

Yrityksen iällä tai yritysmuodolla ei ole merkitystä palveluun ilmoittautuessa.

 

Palvelun tavoitteet

Palvelun tarkoituksena on tukea yritysten kasvua neuvomalla yrittäjiä rekrytointiin, työn ostamiseen ja vuokraamiseen sekä työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. Tavoitteina on:

 1. Auttaa yrittäjää arvioimaan yrityksen osaamistarpeita ja mahdollisuuksia työllistää tai teettää työtä, niin että yrittäjä osaa valita yrityksen liiketoiminnalliseen tilanteeseen parhaiten sopivat tavat hankkia osaamista.
 2. Varmistaa, että yrittäjällä on riittävä osaaminen rekrytoinnista ja erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa, jotta työn hankkiminen tavalla tai toisella onnistuu.
 3. Ohjata yrittäjiä hyödyntämään yrityksen tarpeisiin sopivia rekrytointiin ja työn teettämiseen liittyviä palveluita ja asioimaan sähköisissä kanavissa sekä mm. sosiaalisessa mediassa työvoiman hankkimiseen liittyen.
 4. Antaa yrittäjille tietoa työnantajana toimisesta niin, että tulevat työsuhteet onnistuvat.
 5. Helpottaa myös heikommassa asemassa olevien työnhakijoiden mahdollisuuksia työllistyä kertomalla yrittäjille palkkatuesta ja muista paikallisista tukimuodoista.

 

Miksi juuri Eezy?

Eezy tarjoaa palvelua valtakunnallisesti, kaikilla ELY-alueilla. Eezy on siellä missä Sinäkin – toimimme valtakunnallisesti 37 eri paikkakunnalla ympäri Suomen.

Paikallistoimistomme palvelevat Sinua ja yritystäsi nopeasti, joustavasti ja asiantuntevasti. Asiantuntijamme ovat itsekin yrittäjiä, joten osaavat sparrata Sinua kysymyksissäsi ja tukea yritystäsi eteenpäin käytännöllisesti ja tehokkaasti. Paikallisilla asiantuntijoillamme on hyvä alueellinen tuntemus, he tuntevat alueesi toimintaympäristön ja osaajat. Lisäksi heillä on käytettävissään työnhakija-rekisteri, josta löytyy tarpeen tullen erittäin nopeasti työvoimaa tarpeisiinne.

Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani, ja asiantuntijollamme on vankka kokemus yritysten palvelemisesta henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin liittyen. Perheyrityksenä aloittanut VMP Varamiespalvelu on nykyään osa Eezy Oyj -konsernia, joka listautui First North -listalle kesäkuussa 2018.  Toimintamme keskeisinä arvoina ovat yrittäjyys ja vastuullisuus.

 

Miten käytännössä?

Kun ilmoittaudut palveluun ja valitset Eezy:n palveluntuottajaksi, otamme Sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. 

 1. Alkukartoitus (0,5 -1 tuntia)

Aluksi selvitämme yrityksesi liiketoiminnallisen tilanteen, osaamistarpeen, työllistämismahdollisuudet ja sen, millaiset kasvunäkymät yritykselläsi olisi työllistämisen tai työn hankkimisen kautta.

 1. Neuvonta ja käytännöllinen etenemissuunnitelma (1-3 tuntia)

Alkukartoituksen perusteella yrityksesi saa suosituksen teille sopivista työvoiman hankkimisen tavoista, mukaan lukien rekrytoinnin eri vaihtoehdot, työn ostaminen, työvoiman vuokraaminen jaTE-toimiston tukimahdollisuudet. Saat henkilökohtaista neuvontaa kasvotusten työn tai työvoiman hankkimisessa ja työnantajana toimimisessa. Saat yrityksellesi räätälöidyn, kirjallisen suunnitelman ja lisämateriaalia aiheeseen liittyen.

 1. Loppusparraus (0,5 – 1 tunti)

Käymme läpi etenemissuunnitelman yhdessä Sinun kanssasi, ja varmistamme, että Sinulla on riittävä osaaminen rekrytoinnista ja erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa, jotta työn hankkiminen tavalla tai toisella onnistuu.

Palveluun osallistuminen vie sinulta aikaa noin  2-5 tuntia.

 

Palvelulupauksemme sinulle:

//Ymmärrystä siitä, miten voit kasvattaa liiketoimintaasi//

//Käytännön keinoja keventää omaa työtaakkaasi//

//Paljon tietoa eri vaihtoehdoista hankkia osaamista//

//Runsaasti tukea ja ratkaisuvaihtoehtoja yrityksesi haasteisiin//

 

Saat henkilökohtaista neuvontaa myös muissa tavoissa hankkia työvoimaa. Palvelu räätälöidään yrityksesi tarpeisiin, ja saat tukea juuri niissä kysymyksissä, jotka ovat yrityksesi kannalta olennaisia.

Työllistä taidolla -palvelussa ohjaamme Sinua kasvotusten omalla alueellasi, jotta osaat valita yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopivat tavat hankkia osaamista. Palveluprosessi alkaa Sinun tarpeistasi ja päätyy niiden täyttymiseen.

 

Näin ilmoittaudut:

Ilmoittaudu palveluun, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Ilmoittaudu

Valtakunnallinen 24/7-palvelumme palvelee sinua puhelimitse toimistoaikojen ulkopuolella kaikkina vuorokauden aikoina. 24/7-palvelunumeromme on 0100 86088 (24 h/vrk).

Lisätietoa täältä: https://www.vmp.fi/yrityksille/

Työllistä taidolla on Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjäasiakkaille. Palvelussa annetaan yrittäjille tietoa ja neuvontaa rekrytointiin ja muihin työvoiman hankkimisen tapoihin liittyen sekä työnantajana tai –teettäjänä toimimiseen liittyen. Tavoitteena on, että työ- tai sopimussuhteet alkaisivat mahdollisimman hyvin ja tukisivat yrityksen kasvua.

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi.

Tule Töihin

Tule töihin -hankkeessa rakennetaan tehostetun tuen toimintamalli heikossa työmarkkina-asemassa oleville työttömille työnhakijoille sekä kehitetään kasvupalvelutoimijoiden yhteistyötä ja kohderyhmälle sopivaa valmennusta. Tule töihin -valmennus on suunnattu Helsingin tai Lohjan seudun TE-palveluiden asiakkaille, jotka hyötyvät työllistymistä tukevasta valmennuksesta.

Valmennuksessa panostetaan:

Yksilölliseen työllistymisen tukeen, motivaation kehittämiseen, työnakutaitojen lisäämiseen, osaamisen tunnistamisen ja myymisen taitoihin, työmarkkinatuntemuksen ja toimialatietoisuuden lisäämiseen ja työelämätaitojen kasvattamiseen sekä työssä pysymisen tukeen.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Tiedusteluihin vastaa Tule töihin-valmennuksen assistentti Saija Rättö, saija.ratto@eezy.fi.

Työpolku

Onko työhaastatteluun vaikea päästä? // Rekrytoinnin ammattilaisena tiedämme millä tavoin työnantajat saadaan kiinnostumaan hakijasta // Pääset erottumaan muista hakijoista ja pääset nopeammin työhaastatteluun ja kohti uutta työpaikkaa // Palvelu on sinulle ilmainen //

 

MIKSI MEIDÄT KANNATTAA VALITA?

 VMP:llä on 4000 asiakasyritystä, joilla on jatkuvasti avoimia työpaikkoja. Meillä on laaja näkemys työmarkkinoista ja avoimista tehtävistä. Kontaktiemme avulla voit myös tutustua uusiin yrityksiin ja toimialoihin. Rekrytointialan ammattilaisena asiantuntija helpottaa työnhakuasi, koska hän tietää millä tavoin ja missä kanavissa omaa osaamista kannattaa myydä. Valmennus on samalla ohituskaista VMP:n rekrytointeihin, joista kaikista ei avata ilmoitusta nettisivuille.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ: 

Panostamme yksilölliseen palveluun, joka ottaa huomioon taustasi ja toiveesi // Kehitämme työnhakutaitosi huipputasolle // Tuemme motivaatiota ja tsemppaamme koko matkan ajan // Autamme tunnistamaan osaamisen aikaisempaa monipuolisemmin ja myymään sen työnantajille // Varmistamme työhakemuksen ja CV:n laadun // Autamme parantamaan työhaastattelutaitoja, jotta etenet haastattelusta työsuhteeseen helpommin // Tutustumme työllistäviin toimialoihin ja työtehtäviin // Tuemme työelämäosaamista ja IT-taitoja

 

HALUATKO PANOSTAA URAKEHITYKSEEN?

Asiantuntijamme auttaa sinua kehittämään urapolkuasi, jos haluat astua askelen eteenpäin ja tavoitella uusia unelmia. Urakehityksesi voi myös keskittyä yritystoiminnan aloittamiseen, josta meidän valmentajilla on jo entuudestaan hyvää kokemusta.

Rekrytointialan ammattilaisena asiantuntija helpottaa työnhakuasi koska hän tietää millä tavoin ja missä kanavissa omaa osaamista kannattaa myydä. 

 

Alueet joissa tuotamme Työpolku valmennusta

Espoo –  Tapiola

Vantaa – Jumbon seutu (lentokentän liittymän vieressä)

Kirkkonummi

Lohja, Karkkila, Vihti

Raasepori, Hanko

Kerava, Järvenpää – Sibeliuksenkatu 9, sijaitsee Järvenpään keskustassa n. 100 m. juna-asemalta

Hyvinkää, Nurmijärvi

Seuraavat valmennukset:

Palvelu on päättynyt.

Palvelun asiakasohjaus on päättynyt. Tiedustelut uusista valmennuksista ura@eezy.fi.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta tai soittamalla TE-toimistoon.

Ilmoittautumisesi jälkeen, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme aloituksesta kanssasi.

 

Katso kaikki VMP:n avoimet työpaikat!

EEZY URA

Eezy Urassa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme Eezy Uran sisältöä asiakaslähtöisesti. Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat asiakkaamme saatavilla viiveettä.

 

Missä?

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Eezy konsernilla on laaja verkosto toimipisteitä ympäri Suomen ja siksi pystymme tarjoamaan osaamistamme laajasti. Samalla myös paikallistuntemus on hyvällä tasolla ja olemme perillä työmarkkinoiden tilanteesta ympäri maan. Teemme myös yhteistyötä julkishallinnon kanssa, joten meillä on laaja kokonaiskuva alasta yleensäkin.

 

Missio?

Me halutaan sparrata ja olla sun tukena. Suomeksi me haluamme olla sun paras kaveri työllistymisessä ja koulutuksessa!

 

Eezy konserni:

Eezy on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita.  Autamme yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.

Tutustu myös muihin konsernimme brändeihin:


NUORET TÖIHIN

Nuoret töihin! -palvelu on tarkoitettu sinulle, alle 30-vuotias työtön työnhakija.  

Tarkoituksena on, että työllistyt avoimille työmarkkinoille viimeistään kuuden kuukauden kuluessa palvelun aloittamisesta. Autamme sinua työnhaussa hiomalla työnhakustrategiasi kuntoon ja laatimalla yhdessä työnhakuun liittyvät dokumentit. Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä, palvelussa rohkaistaan ja ohjataan sinua oman liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja itsensä työllistämisessä yrittäjänä

Kun olet sopinut TE-toimiston kanssa palvelusta, se on sinulle ilmainen.

 

PALVELUSTA

Me autamme sinua löytämään oman alasi ja urapolkusi. Etsitään yhdessä sinulle sopivat työpaikat asiakkailtamme ja vapailta työmarkkinoilta. Rekrytointikokemuksemme avulla teemme työnhaun helpommaksi sinulle.

Tuomme osaamisesi räätälöidysti esiin. Siksi työkaluihimme on panostettu niin, että sinä saat haluamasi tulokset ja tulevaisuuden. Autamme sinua työnhaun dokumenttien laadinnassa, järjestämme soveltuvuus- ja motivaatiotestejä halutessasi, pidämme webinaareja esim. LinkedInin tehokäytöstä, kerromme miten voit hyödyntää somea työnhaussa, järjestämme yritysvierailuja… Mitä vain tarvitset!

Saat avuksesi henkilökohtaisen sparraajan, joka toimii tukenasi koko palvelun ajan. Yhdessä sparraajan kanssa käytte läpi tilannettasi, toiveitasi ja odotuksiasi palvelun suhteen. Asetetaan yhdessä sellainen tavoite, jota on mieluista tavoitella ja vieläkin mieluisampaa saavuttaa. Edetään sinun ehdoilla ja onnistutaan yhdessä. Saat myös kauttamme käyttöösi työnantajaverkostomme ja parhaassa tapauksessa pääset heti kiinnostavaan työhön.

Keskipisteenä tässä palvelussa olet sinä. Teemme kaikkemme, ettet ainoastaan saa duunia vaan unelmaduunin! Anna meille mahdollisuus viedä sinut matkalle nykyajan työnhaun saloihin ja oman osaamisesi brändäämiseen.  

VMP Urapalvelussa autamme sinua urasuunnittelussa ja mahdollisuuksiesi tunnistamisessa. Sinua sparraa työnhaun ja rekrytoinnin asiantuntija. Tule mukaan ja ylläty!

   

  NUORET KOHTI TYÖTÄ

  Nuoret kohti työtä on tarkoitettu sinulle, jos olet alle 30-vuotias, sinulta puuttuu peruskoulun jälkeiset opinnot ja/tai työttömyytesi on pitkittynyt. 

  Me VMP Urapalvelussa koemme, että paras lopputulos syntyy yhdessä sparraillen ja toisiimme tutustuen. Tämän jälkeen laadimme kanssasi suunnitelman siitä, mikä olisi juuri sinulle paras etenemistapa tavoitteidesi toteutumiseen. Tule mukaan ja ylläty!

  Kun olet sopinut TE-toimiston kanssa palvelusta, se on sinulle ilmainen.

   

  TUTUSTU PALVELUUN

  Me autamme sinua löytämään oman alasi ja urapolkusi. Etsitään yhdessä sinulle sopivat työpaikat asiakkailtamme ja vapailta työmarkkinoilta. Rekrytointikokemuksemme avulla teemme työnhaun helpommaksi sinulle.

  Tuomme osaamisesi räätälöidysti esiin. Siksi työkaluihimme on panostettu niin, että sinä saat haluamasi tulokset ja tulevaisuuden. Autamme sinua työnhakuun liittyvien dokumenttien laadinnassa, järjestämme soveltuvuus- ja motivaatiotestejä, sekä pidämme webinaareja esim. LinkedInin tehokäytöstä, ja kerromme miten voit hyödyntää somea työnhaussa, järjestämme yritysvierailuja… Mitä vain tarvitsetkaan!

  • Nuoret kohti työtä palvelussamme henkilökohtainen sparraajasi jeesaa sua.
  • Pohditaan yhdessä, mitä haluisit tehdä ja miten. Edetään sen mukaan.
  • Autamme sinua urasuunnitelmien selkeyttämisessä ja koulutusmahdollisuuksiin tutustumisessa.
  • Me tarjoamme sinulle konkreettisen ja räätälöidyn etenemissuunnitelman.
  • Sinulla on vaikutusmahdollisuus seuraavien steppien valintaan ja jeesaamme suunnitelman toteuttamisessa alusta loppuun asti.

  Olemme kohdanneet monia tapauksia, joissa työnhakija on ollut umpikujassa. Näissä tilanteissa hyödynnämme muun muassa osaamis- sekä motivaatiokartoituksia, mutta myös asiantuntijuuttamme urasuunnittelussa ja sparrauksessa. Esimerkiksi eräs valvennettava ryhtyi pohtimaan yrittäjyyttä ja on ottanut askeleita tätä unelmaansa kohti.

  Palvelualueet

   ETUSIVU

   Eezy Urapalvelussa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme Eezy Urapalvelun sisältöä asiakaslähtöisesti. Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat asiakkaamme saatavilla viiveettä.

   Olemme osa Eezy konsernia. Eezyn tarjonnan pääset katsomaan tästä.

   Privacy Policy

   Who we are

   Our website address is: http://vmpurapalvelut.fi.

   What personal data we collect and why we collect it

   Comments

   When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

   An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

   Media

   If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

   Contact forms

   Cookies

   If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

   If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

   When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

   If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

   Embedded content from other websites

   Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

   These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

   Analytics

   Who we share your data with

   How long we retain your data

   If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

   For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

   What rights you have over your data

   If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

   Where we send your data

   Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

   Your contact information

   Additional information

   How we protect your data

   What data breach procedures we have in place

   What third parties we receive data from

   What automated decision making and/or profiling we do with user data

   Industry regulatory disclosure requirements